Μιχάλης Ν. Καρύγιαννης

 Επεμβατικός Νευροακτινολόγος

 


m.KarygiannisΓεννήθηκε στη Σπάρτη το 1966. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 1993. Ειδικεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», και απέκτησε τίτλο ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής το 2003. Εξειδικεύτηκε στην επεμβατική νευροακτινολογία στο Νοσοκομείο Lariboisière (Pr. Emmanuel Houdart) στο Παρίσι, όπου και εργάστηκε για ένα χρόνο.

Στο διάστημα αυτό εκπαιδεύτηκε και στο Νοσοκομείο Pitié-Salpêtrierè (τμήμα επεμβατικής νευροακτινολογίας, Παρίσι, Pr. Jacques Chiras) σε επεμβάσεις σπονδυλοπλαστικής και επεμβατικής ακτινολογίας σπονδυλικής στήλης, καρκινικού στόχου. Από το 2005 μέχρι το 2007 εργάστηκε στην «Ευρωκλινική Αθηνών», (τμήμα επεμβατικής ακτινολογίας ως επιστημονικά υπεύθυνος) και στο «Ιατρικό Κέντρο Αθηνών», ως επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα επεμβατικής νευροακτινολογίας.

Το 2007 επί ένα χρόνο εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», ως επικουρικός ιατρός με γνωστικό αντικείμενο την επεμβατική νευροακτινολογία, υπεύθυνος για τους εμβολισμούς Κεντρικού Νευρικού Συστήματος. Από το 2008 μέχρι σήμερα είναι επιστημονικά υπεύθυνος του τμήματος επεμβατικής νευροακτινολογίας «Ιατρικού Κέντρου Αθηνών», και επιστημονικά υπεύθυνος του τμήματος επεμβατικής ακτινολογίας «Ιατρικό Αθηνών Κλινική Π. Φαλήρου».

 

Μέλος:

  • Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρίας
  • Ελληνικής Εταιρίας Επεμβατικής Ακτινολογίας - Νευροακτινολογίας.
  • CIRSE (Cardiovascular and Interventional Radiological Society of Europe).
  • WFITN (World Federation of Interventional and Therapeutic Neuroradiology)